fbpx

Vad är det Smidesrum erbjuder?
Vi stöter ofta på olika benämningar av våra glasväggar som vardagligt brukar kallas för industrivägg, glasparti, smidesvägg, skiljevägg i glas och stål etc. Oavsett benämning så handlar vår idé om att skapa högkvalitativa spröjsade glasväggar och andra smidesprodukter anpassade efter våra kunders unika önskemål.

Var finns ni?
Vi erbjuder montering i Stockholm och Göteborg med omnejd samt i Jönköpings län, Östergötland, Skåne och Köpenhamn. Vi säljer och levererar våra produkter över hela landet. Vi har högt ställda krav på kvalitet i det material vi använder och i det arbete som utförs och för att optimera hela vår försörjningskedja arbetar vi med smarta digitala system i strävan att ha marknadens snabbaste leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Information om produkterna
Stålramarna som tillverkas av robust stål har vanligtvis en tjocklek på 2-5 cm och lackeras oftast i svart, men går att beställa enligt önskade mått och få lackerade i den färg man önskar. Vi använder oss normalt av lamellglas vilket innebär att det är två rutor med en film emellan som håller ihop rutorna i händelse av en spricka. Precis som med stålramarna erbjuder vi olika alternativ på det glas ni önskar ha i er glasvägg t.ex. tjockare (dvs mer ljudisolerat) frostat eller härdat glas. Vi rekommenderar lamellglas som är ett bra alternativ kostnadsmässigt och som samtidigt är säkert för inomhusmiljö och har bra ljudisolerande egenskaper.

Om jag har andra behov?
Om du vill beställa andra smidesprodukter som till exempel trappor, räcken etc. är du välkommen att höra av dig till oss för vidare diskussion och prisförslag. Se även under övrigt för mer information kring dessa produkter.