fbpx

Glasvägg

En glasvägg är perfekt för att skapa nya rum och avdelningar i ditt hem, samtidigt som du behåller ljusinsläpp och golvyta. Smidesrum erbjuder måttanpassade glasväggar med en mängd olika modeller, storlekar, färger och glastyper som passar alla behov och stilar.

Skapa nya rum med en glasvägg

En glasvägg är perfekt för att skapa nya rum och avdelningar i ditt hem, samtidigt som du behåller ljusinsläpp och golvyta. Smidesrum erbjuder måttanpassade glasväggar med en mängd olika modeller, storlekar, färger och glastyper som passar alla behov och smaker. Våra glasväggar går även att installera både inomhus och utomhus.

Högkvalitativt hantverk med passion och precision

Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativa glasväggar där varje detalj och finish är viktig för slutresultatet. Vi använder oss av stål för att skapa hållbara produkter som varar i generationer samt erbjuder unika designalternativ. Allt för att vår produkt ska passa ditt hem och inredningsstil.

Exklusiv finish

Vi är stolta över vår exklusiva finish, som utmärker vårt hantverk. Vi lägger stor vikt vid design, precision, lack och slutfinish för att erbjuda en produkt av högsta möjliga kvalité.

industrivagg

Med eller utan spröjs?

Oavsett om du föredrar en klassisk industriell glasvägg med mycket spröjs eller en minimalistisk och stilren glasvägg hittar vi en lösning och design som passar just dig. Vi skräddarsyr din glasvägg efter dina mått och önskemål.

Färgval för din glasvägg

Välj mellan valfri kulör inom hela RAL-skalan. De flesta av våra kunder föredrar mattsvart färg, men det går även att få stålet i andra kulörer. Möjlighet finns även att beställa glasvägg utan kulör.

 

Säkerhetsglas för trygghet och komfort

Alla våra glasväggar levereras med säkerhetsglas och även alternativ för insynsskydd eller ljuddämpande glas. Vi hjälper dig gärna att välja det bästa glaset för dina behov och preferenser.

Glasväggar för olika rum och ändamål

Glasväggar kan användas för att skapa avskildhet och rum i olika miljöer, såsom kontor, sovrum, vardagsrum, kök, badrum eller varför inte ett vinrum. Beroende på rummets funktion och dina önskemål kan du välja mellan olika design, färger och glastyper för att skapa en harmonisk och funktionell lösning efter dina behov.

Glasväggar anpassade för kontor

För kontorsmiljöer är glasväggar ett utmärkt val för att skapa avskildhet utan att stänga ute ljus och rymd. Glasväggar med ljuddämpande glas kan vara ett bra alternativ för att minimera störningar och skapa en lugnare arbetsmiljö.
Läs mer om våra kontorsanpassningar HÄR

Glasväggar för Badrum

För väggar till bastu och dusch sätter vi 15 mm spröjs från utsidan så det blir lättare att hålla bastuväggen/duschväggen ren. Duschväggar tillverkas i rostfritt stål och utöver genomskinligt glas kan du välja mellan linjeglas, frostat glas eller tonat glas. För bastuväggar använder vi härdat glas. För bastuväggar i offentliga miljöer rekommenderar vi 8-10 mm härdat isolerglas.

Glasväggar för sovrum

Vill du skärma av en del i ditt sovrum eller kanske skapa en walk in closet.
Våra glasväggar finns i olika utförande efter dina önskemål.

Glasväggar för kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum kan glasväggar användas för att skapa visuell separation mellan olika funktioner och zoner, samtidigt som de bibehåller öppenhet och ljusflöde. Här kan du välja mellan minimalistiska eller mer dekorativa modeller, beroende på din inredningsstil.

Personlig rådgivning och kostnadsfria offerter

Kontakta oss för personlig rådgivning om valet av glasvägg och få en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig gärna att designa den perfekta glasväggen efter dina mått och behov.

 

Montering och installation

Installationen av dessa måttanpassade väggar är en kritisk del av Smidesrums service, med montering utförd av erfaren personal för att garantera en hållbar och högkvalitativ lösning. Leveranstiden varierar beroende på projektets omfattning och de valda materialen, men Smidesrum strävar alltid efter att leverera snabbt och till konkurrenskraftiga priser.

Säkerhet och underhåll

Säkerhet och underhåll är centrala för Smidesrums produkter. Glasväggarna kräver minimalt underhåll och är designade för både privat och kommersiellt bruk, vilket garanterar långvarig hållbarhet och säkerhet. Kunden stöttas genom hela processen, från design till installation, med personlig rådgivning och kostnadsfria offerter för att säkerställa att varje glasvägg är perfekt anpassad efter kundens behov och önskemål.

 

Alla våra glasväggar

vinrum-glasvagg

Vinrum

Ett vinrum är mer än bara en plats för förvaring av vin; det är en plats där man kan njuta av en fin samling och dela upplevelsen med vänner och familj. Smidesrum är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för att skapa det perfekta vinrummet med hjälp av vårt högkvalitativa smide.

Till produkten

Industrifönster

Industrifönster har blivit alltmer populära i modern inredning tack vare deras unika och tidlösa utseende. Hos Smidesrum erbjuder vi industrifönster av högsta kvalitet som kombinerar både funktion och stil för dina innerväggar. Våra fönster kan anpassas efter dina specifika behov, med eller utan spröjs, i den storlek som passar ditt hem. Låt oss ta en…

Till produkten
industrivägg

Industrivägg

Industriväggar har blivit en framträdande och populär del av modern inredning och arkitektur. Dessa glasväggar kännetecknas av sin industriella estetik, som ofta inkluderar spröjsade rutor och en kombination av stål- eller järnramar med glas. Stålet i dessa väggar är både starkt och hållbart, vilket gör att industriväggar klarar daglig belastning och påfrestning utan problem. Deras…

Till produkten
bastuvägg

Bastuvägg

Smidesrum erbjuder eleganta och funktionella bastuväggar som förvandlar ditt hemma-spa till en exklusiv och avkopplande oas. Våra bastuväggar kombinerar stilren design, högkvalitativa material och expertkunskap för att skapa en fulländad bastuupplevelse. Läs vidare för att ta reda på hur våra bastuväggar kan förhöja din bastu och skapa en lyxig miljö i ditt hem.

Till produkten

Vanliga frågor och svar