fbpx

Industriväggar för hemmet

Spröjsad glasvägg – inomhusfönster med stil och funktion. Glasväggen är såväl stilren som funktionell, och har en ljudisolerande funktion.

Eleganta glasväggar i industriell design

Spröjsad glasvägg – inomhusfönster med stil och funktion
Problemet för den som slår upp en vägg inomhus är att det naturliga ljuset försvinner och rummet lätt känns trångt. Vill du sätta in en vägg utan att förlora ljusinsläpp, rymd eller stil? Då är en spröjsad glasvägg lösningen. Allt ljus från angränsande rum släpps igenom, och ditt hem blir vackrare på köpet. Glasväggen är såväl stilren som funktionell, och har en ljudisolerande funktion. Ta kontakt med oss idag, så hjälper vi dig att bygga den perfekta lösningen.

Spröjsad glasvägg – en kombination av stil och funktion

Fönster inomhus är en trend som ökar i popularitet, men det är viktigt att hitta en lösning som inte stör ljuset och den öppna känslan i rummet. En spröjsad glasvägg är en perfekt lösning som inte bara ökar ljusinsläppet, utan även tillför stil och funktion till rummet. Genom att använda ljuddämpande glas, får du en glasvägg som inte stör ljudet från angränsande rum.

Kontakta oss idag för att planera din drömlösning.

Fler rum på samma yta – skapa en öppen känsla i ditt hem

Fönster inomhus ökar känslan av öppenhet i ditt hem, men det är viktigt att ha privata ytor där man inte störs av ljud. En spröjsad glasvägg från oss är den perfekta lösningen – du får fler rum på samma yta samtidigt som du kan njuta av en ljuddämpande effekt. Med en glasvägg kan du dra nytta av det naturliga ljuset och samtidigt ha en öppen planlösning.

glasvagg-heminredning

Ljus och öppenhet – en öppen planlösning

En vägg inomhus kan blockera det naturliga ljuset från angränsande rum och göra så att rummet känns trångt och litet. En glasvägg är ett inomhusfönster som släpper igenom allt ljus och gör att ditt hem känns mer öppet. Du får fler rum på samma yta samtidigt som du behåller den öppna känslan. Våra glasväggar är designade med smak för stilren och tidlös design, och du kan se flera bilder i vårt galleri.

 

KONTAKTA OSS – Vi är alltid öppna för frågor och diskussioner om våra spröjsade glasväggar. På vår hemsida hittar du mycket information om våra produkter, inklusive arbetssätt, konstruktion, material och tidsram. Kontakta oss om du har några funderingar eller vill veta mer. Vi hjälper gärna till!

Levererade glasväggar

Inspiration

Se våra handgjorda glasväggar, industriväggar, industrifönster, smidesräcken och trappor för alla typer av rum.