fbpx

Industrifönster

För dig som är inredningsintresserad kommer det säkerligen inte som någon nyhet att industridörr och industrifönster inomhus blivit en trend som kommit för att stanna. Snygga stilrena fönster i en klassisk men ändå enkel stil, som skärmar av utan att stänga av. Ljusflödet och den öppna känslan förloras inte, samtidigt som du får en hemtrevlig…

Med ett industrifönster förblir den öppna planlösningen öppen

Vi är många inredningsintresserade som föredrar en öppen planlösning med klassiskt svart/vitt i bostaden. För att kunna skärma av och skapa små sköna rum i det stora rummet kommer industrifönster in som en bra lösning. Den industriella designen passar bra ihop med den stilrena öppenheten, samtidigt som det går att få ostörda ytor för jobb, läshörna och liknande. En bonus är att glaset som sitter i industrifönsten är ljuddämpande. Mer än en person i bostaden kan lyssna på sin favoritmusik åt gången – utan att använda lurar.

Vad är det för konstruktion och material?

Våra industrifönster är byggda i stål. De är lackerade, och du kan som kund välja mellan olika färger. De flesta väljer svart färg. När det gäller glasen är det lamellglas. Det innebär att glaset ligger i två lager, med lamell emellan. Lamellen har en ljuddämpande effekt och ljuddämpningen effektiviseras ytterligare av det lim som ligger runt glasen.

Hur gör jag för att beställa?

Du kan kontakta oss på telefon, mail eller via formuläret ” Kontakta oss” här på hemsidan. Börja med att ta egna mått (behöver inte vara exakta) och eventuellt några bilder så kan vi ta fram en idé och ett indikativt prisintervall till dig. Om din tänkta investering ligger inom detta intervall så kan vi titta på en tid för konsultation, ritning och offert samt efterföljande kontrollmätning.

Inspiration

Se våra handgjorda glasväggar, industriväggar, industrifönster, smidesräcken och trappor för alla typer av rum.