fbpx

Trappor

Smidesrum är stolta över att kunna erbjuda exklusiva och handtillverkade trappor som kombinerar funktion med stil och kvalitet. Som experter inom smideshantverk erbjuder vi ett brett sortiment av trappor i olika stilar, material och utföranden, alla skapade med noggrann precision och passion för detaljer.

Hantverk – från vår verkstad till ditt hem

Våra trappor tillverkas för hand i vår egen smidesverkstad där vi lägger ner hjärta och själ i varje steg av processen. Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att våra trappor har maximal hållbarhet och livslängd. Varje detalj i trappan är omsorgsfullt utformad och bearbetad för att uppnå en perfekt harmoni i designen.

Skapa din drömtrappa – anpassad efter dina önskemål

Vi vet att varje hem är unikt och därför erbjuder vi möjligheten att skräddarsy din trappa efter dina mått, behov och stil. Du kan välja mellan en rad olika färger och material för att in trappa ska bli en naturlig del av ditt hem och din inredning. Vare sig du föredrar klassisk eller modern stil så finns det en trappa från Smidesrum som passar dig.

Funktionalitet och säkerhet i fokus

Vi förstår vikten av att kombinera stil med säkerhet och funktion. Därför har alla våra trappor utformats med hänsyn till både komfort och säkerhet. Våra trappor erbjuder stabilitet och hållbarhet, och vi följer alltid gällande byggnormer och säkerhetskrav för att säkerställa att din trappa är både säker och estetiskt tilltalande.

Kundsupport och expertrådgivning

Vi på Smidesrum är dedikerade till att ge dig den bästa kundupplevelsen och ser till att du får den hjälp och rådgivning du behöver under hela processen – från design till installation. Vår expertpersonal är alltid redo att ge dig råd och rekommendationer, och vi erbjuder kostnadsfria offerter för alla projekt, oavsett storlek.

Utforska vårt sortiment av trappor och hitta den perfekta lösningen för ditt hem. Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning och låt oss tillsammans skapa en trappa som förvandlar ditt hem till något extra.

 

Smidesrum Trappor – Ett steg över det vanliga

Enbalkstrappa och tvåbalkstrappa

På Smidesrum är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av kvalitativa balktrappor, allt skräddarsytt för att uppfylla våra kunders unika behov och önskemål. Våra balktrappor, skapade med smide som kärnan i dess struktur, är både estetiskt tilltalande och funktionella, utformade för att ge en säker och stadig passage mellan våningsplan.

Till produkten

Trappa med vangstycke

Trappa med vangstycke, en perfekt blandning av elegans och funktion som passar alla typer av hem och inredningsstilar. Denna trappa kombinerar modern design med traditionellt hantverk för att skapa en produkt som är både estetiskt tilltalande och praktisk för dagligt bruk. I denna artikel kommer vi att gå igenom de viktigaste aspekterna av trappan med…

Till produkten
specialtrappor

Specialtrappor

Våra specialtrappor är designade för att uppfylla dina drömmar och visioner om en unik och personlig trappa som sätter prägel på ditt hem. Oavsett om du drömmer om en elegant spiraltrappa, en modern flytande trappa eller en helt egen design, är våra specialtrappor skräddarsydda för att passa just dina önskemål och behov.

Varje specialtrappa är…

Till produkten

Ståltrappa

Vi erbjuder en mängd olika ståltrappor som skräddarsys för varje enskilt utrymme och behov. Våra ståltrappor är självbärande och kan designas på ett flertal olika sätt, vilket ger dig större frihet när det kommer till design och placering. Vi tillverkar trappstegen i massiv ek eller annan träval för att ge en…

Till produkten

Vanliga frågor och svar