DELA AV RUM OCH GÖR EN ETTA TILL EN TVÅA

Behöver du flera rum i din lägenhet?

Förvandla din etta till en tvåa med våra smarta lösningar i smide och glas, som dessutom gör ditt hem vackrare.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Hur kan man dela av rum?

Har drömlägenheten blivit för liten? Så kan det gå när livet ändras, med tillökning i antal familjemedlemmar eller kanske bara nya idéer. För många innebär det en stor sorg att lämna ett trivsamt boende. Utflyttning är dock inte den enda lösningen. Genom att dela av rum kan du skapa fler rum på samma yta. Ofta är det inte mer yta människor behöver, utan fler utrymmen att dra sig undan till och vara i fred. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp och råd – någon att bolla med helt enkelt.

Är det mycket jobb?

När någon säger ”dela av rum” tänker du kanske på att slå upp en hel vägg, vilket kan vara både arbetsamt och kostsamt. Snickeri, isolering, gips, tapetsering… Vips så försvann en massa yta i din redan trånga lägenhet. Produkterna från Smidesrum tar mindre plats och går betydligt snabbare att installera. På en dag hinner vi normalt göra en etta till en tvåa, och då har vi hunnit städa efter oss också. Våra produkter är avsedda att dela av din lägenhet, men de har flera bonuseffekter. Förutom den avsedda effekten, att skapa ett eller flera till rum, förskönar de ditt boende. Dessutom fungerar de ljuddämpande utan att du förlorar ljus och sikt. Läs mer om våra produkter här

Vad vinner jag på fler rum?

I dagens värld har arbete och kommunikation via digitala kanaler blivit en mer och mer självklar del av livet. Allt fler jobbar hemifrån. Det är dock inte alltid enkelt att jobba hemifrån för den som har ett litet boende, speciellt om det finns småbarn med i bilden. Ett eget kontor eller arbetsrum är nästan ett måste. Vi på Smidesrum kan hjälpa dig med detta. En annan anledning till ett extra rum i lägenheten är för att du och din partner behöver varsitt rum. Den ena vill jobba och den andra se på film. Då är ett extrarum en smart idé.

Kontakta oss