JOBBA HOS OSS PÅ SMIDESRUM

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss.

Just nu söker vi utesäljare till vårt team.
Välkommen med din ansökan via mail innehållandes CV och personligt brev.
info@smidesrum.se

 

ANNONS UTESÄLJARE

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Har du kunskap och insyn inom bygg samt har tidigare arbetat som säljare? Är du en stark relationsbyggare som har goda erfarenheter från arbete med B2B-försäljning, gärna inom bygg? Då kanske du är vår nästa företagssäljare! Vi söker nu en person som brinner för försäljning och som är med och påverkar företagets intäkter. Vi är mitt i en expansiv fas och söker därför en självgående utesäljare som vill vara med oss på denna resa. 

Arbetet är utmanande och långt ifrån något för alla. Du kommer under eget ansvar att 

söka upp potentiella kunder, bearbeta och skapa goda relationer, samt förstärka Smidesrum position och ställning på marknaden. 

Om oss

Smidesrum skapar högkvalitativa spröjsade glasväggar och andra smidesprodukter anpassade efter våra kunders unika önskemål. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag runtom i Sverige, under 2021 etablerade vi i Danmark, främst öresundsregionen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Smidesrum  söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och vill växa i din roll. Vidare behöver du ha erfarenhet inom försäljningsyrket och det är en stor fördel om du har ett etablerat kontaktnät i bygg- och fastighetsbranschen. Du ser det som en självklarhet att driva dig själv och ditt arbete framåt och arbetar på ett strukturerat sätt. Som person är du förtroendeingivande och relationsskapande samt har en förmåga att kunna erbjuda de bästa lösningarna för kunderna i branschen. Vidare tycker du det är spännande att vara en nyckelperson i bolagets fortsatta tillväxt.

Dina arbetsuppgifter 

I ditt dagliga arbete kommer du:

 • Tillsammans med oss bygga upp vår verksamhet på företagsmarknaden
 • Prospektera nya potentiella kunder och boka fysiska och digitala möten
 • Utveckla kundkontakter samt hitta den optimala lösningen på förfrågan till våra kunder
 • Skriva offerter baserade på framtagna ritningsförslag som skapas utifrån att varje projekt ska uppnå sifferlagd lönsamhet
 • Bygga långsiktiga relationer på ett professionellt och framgångsrikt sätt
 • Aktivt arbeta med uppsökande försäljning mot kommersiella kunder

Vem söker vi

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk försäljning, med fördel inom bygg.  Vi tror att du har haft en del kontakt med arkitekter. Du har ett öga för design och är van att jobba med såväl enkla som avancerade ritningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Körkort är krav. Störst vikt lägger vi dock på dina personliga egenskaper och dina referenser från tidigare arbetsgivare. Vi tror att viljan att lära sig räcker långt. 

Våra förväntningar på dig är:

 • Att du gillar kundkontakt och har ett utpräglat sinne för sälj 
 • Att du aktivt arbetar med CRM system
 • Att du har en hög drivkraft och är road av att göra affärer
 • Att du är positivt inställd och ser problem som en möjlighet
 • Att du är mål och resultatinriktad samt har förmågan att driva projekt till ett framgångsrikt avslut

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med startup kultur, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete.
Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning.

Välkommen med ditt CV och personligt brev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vad våra kunder tycker om oss 

Ojoj det blev mycket bättre än förväntat. Glad att vi valde Smidesrum. Kan verligen rekommenderas.
Per S
Per S
12:00 22 Nov 21
Utmärkt service och bemötande. Snabb leverans och med perfekt precision. Instruktionen avseende det förberedande arbetet kunde varit bättre… annars femstjärnigt!
Magnus S.
Magnus S.
10:22 22 Nov 21
Nöjd med monteringen, väldigt snyggt arbetat med duktiga montörer.
Pouya J.
Pouya J.
09:17 15 Nov 21
Mycket snabba och noggranna. Resultatet blev fantastiskt och vi är mycket nöjda med vår industrivägg.
Hans S.
Hans S.
10:40 12 Nov 21
Vi beställde en glasvägg från smidesrum för ett tag sedan och kom på att vi aldrig skrev en review! Vi var supernöjda med deras service, de var kompetenta, kommunikationen gick perfekt och de lyssnade på våra önskemål samt kunde lösa problem som uppstod av vår dåliga spackling. Det gick dessutom snabbt med ett grymt bemötande och resultatet blev jättebra.
Kimy
Kimy
14:11 06 Nov 21
Superproffsigt förhållningssätt, bra kundservice, snabba på att svara och älskar resultatet! Rekommenderar varmt!!
Julia W.
Julia W.
06:18 05 Nov 21
Vi är jättenöjda med hela leveransen. Vi fick bra handledning när vi skulle bestämma vilken typ av vägg vi ville ha, och själva monterandet gick smidigt och blev supersnyggt.
Micaela A.
Micaela A.
04:59 02 Nov 21
Vi har anlitat Smidesrum till tre projekt och har varit supernöjd varje gång. Processen inför, planering, diskussioner och visioner för att det slutgiltiga resultatet blir som man önskar. Kompetensen i varje steg. Detaljorientering och noggrannhet i mätningarna har säkrat att alla 3 leveranserna har överstigit våra förväntningar.Fantastisk finish och kvalité på själva produkten och installationen funkar så bra eftersom allt är perfekt förberett innan leverans.Installationsteamet är dessutom supertrevlig och dyker upp enligt avtal 👌🙌Vi kan verkligen varmt rekommendera det här gänget och kommer definitivt välja dom när det blir dags för projekt 4 💫
Kristine Westrheim L.
Kristine Westrheim L.
09:02 29 Oct 21
Bättre än förväntan! Snabb leverans, bra montering och fina glasdörrar. Kan varmt rekommenderas!
Christina B.
Christina B.
19:41 21 Oct 21
Vi är jättenöjda med vår nya skjutdörr och rekommenderar Smidesrum.
Sara B.
Sara B.
09:28 21 Oct 21
Jeg havde researchet et godt stykke tid for at finde den helt rigtige leverandør af min NY-væg, da jeg faldt over en annonce fra Smidesrum. Smidesrum tilbyder opmåling og opsætning som en del af pakken. Tillige laves udførlig tegninger, som tilrettes efter behov. Priserne er konkurrencedygtige og leverancetiden hurtigere, end nogle af de andre steder, jeg har kommunikeret med.Nu er væggen kommet op, og resultatet er endnu bedre, end jeg havde drømt om. Montørerne, der satte væggen op, var de samme, som målte op... Så de kendte rummet. Finish er sublim... Og de efterlod et rum pinligt rengjort.Jeg er max tilfreds med service og virkelig, virkelig glad for resultatet, som løfter hele min førstesal.Mine varmeste anbefalinger 🙏
Stine K.
Stine K.
17:27 18 Oct 21
Fantastisk kvalité på väggen och jag rekommenderar att använda deras egna installatörer. Gjorde ett fläckfritt jobb! Mycket nöjd.
Sebastian J.
Sebastian J.
09:45 08 Oct 21
Trodde väl aldrig någonsin tro att det skulle bli så otroligt bra! Dessutom långt innan utsatt tid. Killarna som monterade var extremt noggranna och trevliga. Värt allt! Rekommenderas varmt!
caroline L.
caroline L.
06:56 06 Oct 21
Wow wow wow!!Vi ville bygga in en industrivägg och bygga ihop en vägg och kunde inte bli nöjdare. Detta var över våran förväntan, blev exakt som jag ville ha det. Annat var perfekt gjort.Stort tack.
Malin J.
Malin J.
18:33 05 Oct 21
We are super happy about our new wall. Smidesrum were super professional from start to finish. We can strongly recommend using them.
Lina M.
Lina M.
12:49 05 Oct 21
Otroligt fin service från mail kontakt till mätning och utförande. Så nöjd!! Väl värda pengar. Gick jättefort från beställning till slutförande av vägg. Rekommenderar verkligen!!!
Patricia L.
Patricia L.
07:43 30 Sep 21
Från första kontakt till installation var klanderfritt. Dialog, kreativa uppslag, alternativa lösningar och flexibelt förhållningssätt har varit över förväntan. Kvalité och detaljmedvetenhet kring hårdvaran summeras med förstklassiga och sociala montörer. Mycket nöjd och ser fram emot eventuella projekt i framtiden. Sebastian Langenheim
Sebastian L.
Sebastian L.
18:18 29 Sep 21
Snabba, trevliga och proffsiga och resultatet av skiljeväggen som sattes upp i vardagsrummet blev superbra! Jag är väldigt nöjd med Smidesrum!
Anna B.
Anna B.
10:07 22 Sep 21
Vi tog hjälp av Smidesrum för att renovera våra två badrum och kök/hallingångarna. Det var ett omfattande projekt och vi är väldigt imponerade av det oerhört proffsiga bemötandet och hanteringen, hela vägen från förfrågan till installation. Vi fick hjälp med idéer för hur det skulle bli snyggast och mest praktiskt. Huvudkontoret visade stort tålamod och var väldigt snabba med sin återkoppling. Teamet som kom och monterade allt var effektiva, trevliga och väldigt petiga med detaljerna - något jag personligen uppskattar. Smidesrum kommer med mina bästa rekommendationer och jag kommer mer än gärna använda mig av deras expertis igen.
Andrea L.
Andrea L.
08:29 17 Sep 21
Mycket nöjd med både leverans och service!
Bodil P.
Bodil P.
09:47 08 Jul 21
Vi är mer än nöjda med vår glasvägg från Smidesrum! Allting har gått så smidigt och resultatet blev helt fantastiskt! Vi hade en väldigt hög och klurig vägg (med många vinklar), och trots svår mätning så passade allting perfekt. Smidesrum har varit så trevliga och hjälpsamma, och kom med fina/smarta förslag på olika designlösningar. Allting har varit 100%! Rekommenderar dem starkt!!
Linda T.
Linda T.
11:15 07 Jul 21
Underbart bolag att ha med å göra. Då vi renoverat och haft med andra hantverkare att göra så kan jag med ärlighet säga att Smidesrum var klart mest professionella.Från order, till bokning, montering och dialog. Allt i toppklass. Tack för den boosten, det behövdes.Å givetvis perfekt industrivägg!
Adam F.
Adam F.
19:42 02 Jul 21
Bästa bästa bästa Smidesrum! Jag och min sambo kunde inte vara nöjdare med att ha valt dem till vår lilla industrivägg i en del av köket. Otroligt bra service, lätta att få kontakt med, bra kommunikation och snabb återkoppling! Längtar redan tills jag har övertalat sambon att vi ska sätta upp fler väggar så vi får anledning till att kontakta dem igen! 😂
Gisella D.
Gisella D.
19:20 02 Jul 21
Väldigt duktiga och professionella!! En mycket positiv upplevelse från start till mål när vi valde glasväggar från Smidesrum och ett perfekt slutresultat tack vare deras oerhört noggranna montörer. Riktigt rejäl kvalitet på produkten också. Vi är supernöjda och ger Smidesrum högsta betyg utan tvekan. En speciell eloge till deras Gustav som har hjälpt oss under resans gång.
Magnus T.
Magnus T.
07:04 01 Jul 21
Great service, great quality. We love our door!
Linda J.
Linda J.
06:55 22 Jun 21
Väldigt nöjd med både service, montering och den fina smidesväggen. Det blev jättesnyggt och nu kan vi njuta av en vägg som inte bara ger ett extra rum i lägenheten utan också är väldigt snygg!Kan varmt rekommendera Smidesrum 👍🏼
Anna L.
Anna L.
05:34 15 Jun 21
Vi är mer än nöjda och resultatet blev bättre än vi förväntat oss. Så duktiga grabbar som var här och satte upp industriväggen, arbetet var så proffsigt utfört och det var snyggt och städat när de lämnade. Kan varmt rekommendera Smidesrum.
Elina H.
Elina H.
08:25 11 Jun 21
Så nöjd med hela processen från första kontakten till monteringen och slutresultatet. Verkligen ett professionellt och kunnigt företag som levererar produkten i högsta klass.
Annica J.
Annica J.
12:53 10 Jun 21
Bättre än vad vi förväntade oss! All service från offertförfrågan till slutprodukt var i topp och proffsigt.
Matilda Waara H.
Matilda Waara H.
12:01 04 Jun 21
Oerhört proffsigt! Vänligt bemötande och smidig process!
Sara
Sara
11:44 04 Jun 21
Bra service, fantastisk produkt och mycket professionellt installerat. Kan varmt rekommenderas.
Åsa R
Åsa R
14:25 20 May 21
Vi kan verkligen rekommendera Smidesrum AB. Väldigt proffsiga och det kändes framförallt tryggt. Själva processen från förfrågan till installationen har varit perfekt.1. Vi mailade in en förfrågan2. Offerten kom via mail som vi godkände3. Kontrollmätning på plats4. Leverans och installation av dörrarna5. Uppföljning efter monteringDessutom blev resultatet mycket bättre än förväntat!Ett stort tack till Mira som är hjälpsam och supertrevlig!
Belma T.
Belma T.
09:39 17 May 21
Högsta betyg till Smidesrum. Från första förfrågan via nätet till den slutliga installationen har Smidesrum agerat vänligt och professionellt. Jag har fått värdefulla råd på vägen. Hembesöket för mätning var givande. Då kunde vi diskutera alla detaljer t ex dörrar och lister. Glasväggen andas kvalitet. Priset blev också lägre än väntat. Återkommer gärna som kund.
Albert C.
Albert C.
09:23 17 May 21
Bra service och bra resultat!
Astrid T.
Astrid T.
09:39 05 May 21
Vi är supernöjda med Smidesrum och vår glasvägg med dubbeldörrar. Hela processen var snabb och smidig och kvaliteten överträffade våra förväntningar.
Ida D.
Ida D.
08:27 30 Apr 21
Larvigt nöjd, extremt kompetenta montörer samt riktigt bra kvalite! kommer garanterat köpa era produkter till nästa hem.
Johan D.
Johan D.
06:31 30 Apr 21
Det finns inga ord för hur nöjda vi är med industriväggen. Killarna som mätte och monterade gjorde allt så väldigt proffsigt och resultatet är ”out standing”. Jag rekommenderar företaget för dess proffsiga bemötande och väldigt fina produkt!
Rebecca A.
Rebecca A.
14:25 23 Apr 21
Trevligt bemötande, snabba och väldigt proffsigt och snyggt gjort!
Julia S.
Julia S.
18:59 22 Apr 21
En helt fantastisk upplevelse att få ett arbete utfört av Smidesrum!! Från konsultation till slutresutat så har allt fungerat snabbt, smidigt och med ett suveränt bemötande. Njuter nu av två rum istället för ett men ändå med en känsla av att det är ett enda stort rum. Tack för ett perfekt arbete och jag kan verkligen rekommendera dessa lösningar på smidesväggar!!
Ulrika Malmberg E.
Ulrika Malmberg E.
13:50 21 Apr 21
Mycket bra kvalité och gedigna industridörrar som monterats av duktiga och noggranna montörer. Kan varmt rekommenderas.Mvh Thomas på Wetterling Golv AB
Wetterling G.
Wetterling G.
11:20 18 Apr 21
Supersmidigt med allt från offert till färdigställande! Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Snabb service och fint slutresultat! Rekommenderar verkligen vidare!
Caroline A.
Caroline A.
08:36 13 Apr 21
Lämnar mina varmaste rekommendationer.Grundligt förjobb med bra service där man fick hjälp med inspiration gällande design. Fantastiskt bra installationsservice, snyggt och effektivt.Tack Smidesrum!
Martina J.
Martina J.
11:07 07 Apr 21
Proffsigt och väl utfört jobb och resultatet blev exakt så som vi ville ha det.
Towe W.
Towe W.
14:07 23 Mar 21
Vi är jättenöjda med vår glasvägg. Hög kvalitet på produkten och smidesrum har varit lätta att ha att göra med både vid beställning och montering.
Kennet J.
Kennet J.
14:56 22 Mar 21
Färdig installation mycket finare och mer gedigen än förväntat. Proffsig och bra dialog från start till leverans!
Johan A.
Johan A.
12:09 12 Mar 21
Smidigt och proffsigt bemötande. Mycket nöjd med både partier, montering och service runt omkring.
Jessica F.
Jessica F.
08:08 12 Mar 21
Har beställt två olika dörrar från Smidesrum och är super nöjd med båda. Vart mycket finare och bättre än vad jag trodde. Det här bolaget är en av de bästa jag har haft att göra med👌🏻Bra service, kvalitet och så duktiga på det dom gör. Snabba svar och riktig behjälpliga 😍
Nisha C.
Nisha C.
18:49 11 Mar 21
Allt har fungerat utmärkt från Ax till limpa. Kan verkligen rekommendera Smidesrum.
andreas F.
andreas F.
18:53 10 Mar 21
Kan verkligen rekommendera Smidesrum. Superbra kundbemötande från start till mål och glasväggen är verkligen gedigen och av bra kvalité. Det blev såå snyggt! Vi är supernöjda. 😄
Kristina H.
Kristina H.
08:49 10 Mar 21
Riktigt bra genom hela processen, snabbt, proffsigt och med väldigt hög servicenivå. Rekommenderas varmt!
Johan I.
Johan I.
07:49 06 Mar 21
Bra service och väggen blev kalas-bra! Jättenöjda
carl W.
carl W.
16:17 05 Mar 21
Väldigt gediget och vackert! Proffsigt montage. Stadig känsla i dörren. Det blev så bra som jag knappt vågade hoppas på. Rekommenderar varmt!
Veronica P.
Veronica P.
19:43 24 Feb 21
Smidig beställningsprocess och snygga ritningar! Leveransen gick snabbare än planerat och monteringen skedde snyggt och smidigt. Tycker även att dörrarna kändes ännu mer gedigna och av bra kvalité än vad jag först trodde. Rekommenderas varmt!
Helena F.
Helena F.
10:02 23 Feb 21
Väldigt nöjd med hela processen och inte minst resultatet, det blev verkligen ännu bättre än jag hade vågat hoppas på. Lätta att ha att göra med och snabba både i leveranstid och all återkoppling!
Elina R.
Elina R.
11:58 18 Feb 21
Mycket snyggt slutresultat. Vägen dit professionellt skött med kvalitet i bemötande, följsamhet/lyhördhet för våra önskemål, från design till påplats-bygget. Hantverkarna talade god engelska. Prislappen inte billig, men det visste vi, inga överraskningar och det känns värt pengarna.
Joachim F.
Joachim F.
14:16 17 Feb 21
Jag är supernöjd. Resultatet är över förväntan. Lägenheten fick verkligen ett lyft. Ett professionellt precisionsarbete.
Peter N
Peter N
16:01 15 Feb 21
Detta företag är helt enastående både vad gäller service och produkt! Så himla nöjd med resultatet, det blev ÄNNU bättre än vad jag trodde - och då trodde jag resan att det skulle bli snyggt! Mycket trevligt bemötande i alla delar av processen - förfrågan, bokning, mätning, montering och uppföljning! Rekommenderas på det allra varmaste ❤️
Monica R.
Monica R.
11:44 12 Feb 21
Förväntningarna på vår beställning från Smidesrum överträffades såväl av den proffsiga installationen som finishen på skjutdörr och dörr till skafferi./ Stefan Guhnby
Stefan G.
Stefan G.
16:37 21 Jan 21
Supernöjd med min mått anpassade vägg från Smidesrum. Allt från första kontakt till montering gick snabbt och smärtfritt. Topp kvalitet produkt och fantastisk service.
tryg T.
tryg T.
13:58 15 Jan 21
Vi beställde en vägg från Smidesrum med måtten 3,7 m * 2,5 meter. Tre installatörer från Smidesrum anlände exakt på tid och sex timmar senare var väggen uppförd. Arbetet utfördes med stor precision och noggrannhet. Smuts på golv dammsögs upp och fönster putsades. Den avskiljande väggen som delar vardagsrum från tv-rum är en prydnad för vår våning. Vi är mycket nöjda med arbetet och rekommenderar starkt Smidesrum
Carsten D.
Carsten D.
10:09 28 Dec 20
Mycket, mycket nöjda med glasvägg och glasdörr. Smidesrum var superproffsiga och snabba. Hela lägenheten har blivit mer ombonad pga glasrummet.
Helen M.
Helen M.
10:34 10 Dec 20
Blev sååå snyggt och väldigt proffsigt utfört! Klart på en dag. Äntligen ett rum. Vi är verkligen nöjda!
Caroline C.
Caroline C.
18:45 08 Dec 20
Gediget & braNoggranna installatörerVårt golv lutade ca 5-6 från ena sidan till den andra men det var inga problem för Smidesrum!
Nikola M.
Nikola M.
13:00 07 Dec 20
Vi är supernöjda med vår glasvägg. Smidesrum var jättelätta att ha att göra med.Förutom att sätta upp väggen var vi även tvungna att bygga in en ventilationstrumma som satt vid taket. Det komplicerades ytterligare av att det var elkablar i vägen (som gick upp i taket där väggen skulle sitta) samt att vi ville få plats med en gardinstång mellan själva glasväggen och den "box" som dolde ventilationstrumman. Men Smidesrum löste allt galant in i minsta detalj.Det märks att de har ett öga för detaljer och inte nöjer sig med något halvdant. Leverans och montering gick jättesmidigt.Rekommenderar Smidesrum starkt!
Joakim A.
Joakim A.
13:18 01 Dec 20
Jättenöjd med allt från bemötande, utförande och resultat. Kan varmt rekommendera Smidesrum och kommer säkerligen anlita dem igen.
Filippa F.
Filippa F.
07:06 01 Dec 20
Tack Smidesrum. Ni har grymt duktiga och proffsiga medarbetare. Vi är så nöjda med slutprodukten och servicen.
Joachim M.
Joachim M.
14:58 30 Nov 20
Vi anlitade Smidesrum när vi skulle avskilja en del av vår lägenhet till ett extra rum genom att sätta upp industridörrar. Resultatet blev fantastiskt och bättre än vi kunde tänka oss. De höll tidsplanen, dörrarna är verkligen jättefint gjorda och monteringen gick supersmidigt! Rekommenderar verkligen att använda er av Smidesrum!
Amanda J.
Amanda J.
12:28 30 Nov 20
Supernöjda!
Maria L.
Maria L.
18:57 23 Nov 20
Trevligt bemötande, snabbt arbete och utmärkt resultat!
Emil S.
Emil S.
08:50 19 Nov 20
Vi fick hjälp av Smidesrum att bygga om vårt vardagsrum till ett kontor med hjälp av en industrivägg i glas. Vi är så nöjda, blev supersnyggt! Jättebra bemötande och service från Smidesrum.
Carina S.
Carina S.
15:04 17 Nov 20
Superbra service, Inget krångel och snabb leverans.
Afsoon N.
Afsoon N.
10:38 16 Nov 20
js_loader