fbpx

Glasdörrar

Vi erbjuder skräddarsydda svetsade glasdörrar av högsta kvalitet. Våra dörrar finns i olika stilar och utföranden som enkeldörrar, pardörrar, vikdörrar och skjutdörrar, för att passa alla typer av hem och smaker.

Våra glasdörrar - en unik passage i ditt hem

Varje glasdörr är handgjord i vår egen smidesverkstad, där vi kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa en dörr som inte bara är vacker utan också funktionell och hållbar.

Pardörr i smide

Våra pardörrar i smide är klassiska och eleganta, perfekta för den som önskar en tidlös design till sitt hem. Dörrarna är tillverkade av robust stål och varje dörr är skräddarsydd efter dina mått och önskemål. Du kan välja olika design och färger för att skapa den perfekta dörren för ditt hem.

Till produkten

Skjutdörr i smide

För den som önskar en modern och minimalistisk dörrlösning erbjuder vi skjutdörrar i smide. Dessa dörrar glider smidigt längs en skena upptill och kräver ingen svängradie, vilket gör dem utmärkta för hem med begränsat utrymme. Vi har flera glasalternativ och smidesdetaljer som man kan välja bland för att dörren ska passa din…

Till produkten

Vikdörr i smide

Om du letar efter en mer flexibel dörrlösning kan våra vikdörrar i smide vara det perfekta valet för dig. Dessa dörrar består av flera sektioner som kan vikas åt sidan när de öppnas, vilket ger en stor öppning och enkel åtkomst till ditt hem. Vikdörrarna är idealiska för att skapa en sömlös övergång mellan utrymmen…

Till produkten

Enkeldörr i smide

Våra enkeldörrar i smide är klassiska och eleganta, perfekta för den som önskar en tidlös design till sitt hem. Dörrarna är tillverkade av robust stål och varje dörr är skräddarsydd efter dina mått och önskemål. Du kan välja olika design och färger för att skapa den perfekta dörren för ditt hem.

Till produkten

Vanliga frågor och svar

Hur lång är leveranstiden för en skräddarsydd glasdörr?

Leveranstiden för en skräddarsydd glasdörr varierar beroende på designen och komplexiteten. I genomsnitt kan du förvänta dig en leveranstid på 4-7 veckor från det att du har godkänt din offert och att vi har tagit kontrollmått.

Kan jag beställa en dörr i en annan färg än de standardfärger som erbjuds?

Absolut! Vi kan erbjuda våra dörrar i en mängd olika färger i RAL-classic och design skalan för att matcha ditt hem och din personliga stil. Kontakta oss för att diskutera dina önskemål och se vilka färgalternativ som är tillgängliga för dig.

Vilka glasalternativ finns tillgängliga för glasdörrar?

Vi erbjuder flera glasalternativ för våra dörrar, inklusive laminerat klarglas, frostat glas, tonat glas och spegelglas. Vi kan också erbjuda glas i olika tjocklek beroende på önskad ljudreducering för att passa dina specifika önskemål. Kontakta oss för att diskutera de bästa glasalternativen för din dörr.

Hur underhåller jag min dörr?

Våra dörrar är designade för att vara lätta att underhålla och hålla i gott skick under många år. För att rengöra dörren rekommenderar vi att du använder en mild tvållösning och en mjuk trasa. Undvik att blöta smidet eller använda slipande rengöringsmedel och redskap som kan skada dörrens yta.

Erbjuder ni installation av glasdörrar?

Ja, vi erbjuder installation av våra dörrar i de flesta delar av landet. Vår kunniga och erfarna personal säkerställer att din dörr installeras korrekt och att du är nöjd med resultatet. Kontakta oss för att diskutera installationsalternativ och kostnader för din dörr.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra svetsade glasdörrar.