fbpx

Dörrar

Vi erbjuder skräddarsydda svetsade glasdörrar av högsta kvalitet. Våra dörrar finns i olika stilar och utföranden som enkeldörrar, pardörrar, vikdörrar och skjutdörrar, för att passa alla typer av hem och smaker.

Våra dörrar - en unik passage i ditt hem

Varje dörr är handgjord i vår egen smidesverkstad, där vi kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa en dörr som inte bara är vacker utan också funktionell och hållbar.

Pardörr i smide

Våra pardörrar i smide är klassiska och eleganta, perfekta för den som önskar en tidlös design till sitt hem. Dörrarna är tillverkade av robust stål och varje dörr är skräddarsydd efter dina mått och önskemål. Du kan välja olika design och färger för att skapa den perfekta dörren för ditt hem.

Till produkten

Skjutdörr i smide

För den som önskar en modern och minimalistisk dörrlösning erbjuder vi skjutdörrar i smide. Dessa dörrar glider smidigt längs en skena upptill och kräver ingen svängradie, vilket gör dem utmärkta för hem med begränsat utrymme. Skjutdörrarna kan också skräddarsys med olika glasalternativ och smidesdetaljer för att passa din inredningsstil och ditt hem.

Till produkten

Vikdörr i smide

Om du letar efter en mer flexibel dörrlösning kan våra vikdörrar i smide vara det perfekta valet för dig. Dessa dörrar består av flera sektioner som kan vikas åt sidan när de öppnas, vilket ger en stor öppning och enkel åtkomst till ditt hem. Vikdörrarna är idealiska för att skapa en sömlös övergång mellan utrymmen…

Till produkten

Enkeldörr i smide

Våra enkeldörrar i smide är klassiska och eleganta, perfekta för den som önskar en tidlös design till sitt hem. Dörrarna är tillverkade av robust stål och varje dörr är skräddarsydd efter dina mått och önskemål. Du kan välja olika design och färger för att skapa den perfekta dörren för ditt hem.

Till produkten